top of page
  • angiecalorman

Mijn weekend plannen

Dit weekend vindt het 4de Dutch TCM Congress plaats. Het thema is: Health, we all count. Na twee keer tijdelijk onze praktijk te moeten sluiten vanwege overheidsmaatregelen om Corona besmettingen te beperken hebben wij gemerkt dat de gezondheidszorg niet zo inclusief is als wordt gedacht. Want de gezondheidszorg draait niet alleen om regulier vs complementair, westers vs oosters, modern vs traditioneel. Het draait om de gezondheid en het welzijn van de mens waar alle zorgverleners samen aan werken. Op dit congres zullen nationale én internationale sprekers,ieder vanuit hun eigen specialisatie, aan het woord zijn. Het onderwerp ‘Gezondheid’ zal worden belicht vanuit verschillende disciplines onder andere: kruidengeneeskunde, acupunctuur, tuina, shiatsu, qigong en nog veel meer.


Onlangs ben ik als co-host aangesloten bij dit virtueel evenement en ik kan je vertellen dat het twee mooie dagen worden met boordevol professionals in het TCM veld die hun passie en kennis zullen delen.


Ben je geïnteresseerd in lezingen van verschillende TCM disciplines? Kijk dan op de website van DTCMC. De link hiervan is: www.dtcmc.nl

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page