top of page
  • angiecalorman

Baby it's cold outside

Jaren geleden besloot ik meer aandacht te schenken aan selfcare. Als werkende moeder zat ik echt in een rat race. Ik koos voor acupuntuur om te ontspannen en ondersteuning voor wat andere kleine ongemakken. Zonder er bij stil te staan dat het mij ook zou helpen met mijn altijd koude handen en voeten met name in de winter.


Dikke truien, sokken en fleece dekens waren mijn beste vrienden. Ik ging vervolgens ook zelf aan de slag want tja ik kan niet met een fleece deken op mijn werk verschijnen. Door volgens het seizoen te koken en eten wist ik mooi balans te vinden. Al jaren heb ik geen last meer van koude voeten en handen en geniet ik van deze mooie winterse periode.


Wat zo ontzettend mooi is in de traditionele Nederlandse keuken is het gebruik van verwarmende voeding en bereidingswijzes in de winter. Denk aan bijvoorbeeld de heerlijke stoofpeertjes, snert en speculaas. Perfect voor deze aankomende koude periode. Wat eten of koken jullie in de winter?


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page